Després de la tornada a la indústria musical de Miley Cyrus, amb ‘Midnight Sky‘, que encara es manté a les llistes internacionals, la cantant de Tennessee ha sorprès al públic amb les noves versions de ‘Zombie‘ i ‘Boys Don’t Crydins del festival en línia de “Save Our Stages“.

A banda de cantar el seu primer single del qual serà el seu nou àlbum, sobre l’escenari del Whiskey a Go Go, un dels bars més emblemàtics del món del rock a Hollywood, la cantant nord-americana, va fer posar la pell de gallina a milions de persones, amb una versió plena d’energia i emoció, de ‘Zombie’ de Cranberries. Però no es va quedar curta, perquè seguidament va versionar a The Cure amb ‘Boys Don’t Cry‘, i pel final va deixar el seu últim single ‘Midnight Sky’.

- Publicitat -

La cantant nord-americana, no és ni de molt lluny la primera vegada que versiona temes famosos. Miley Cyrus ja era famosa per les seves versions en les Backyard Sessions de la BBC, com la cançó de ‘Jolene‘, o a MTV Unplugged Backyard Sessions, però s’ha de dir que ara no para de ser tendència a les xarxes, ja que fa unes setmanes aconseguia posar la seva versió de ‘Heart Of Glass’ de Blondie al TOP 40 de les llistes britàniques.

Cap dels seus fans havia previst una sortida tan triomfant després de desaparèixer durant una temporada havent tret “She Is Coming“, però el cert és que tothom parla d’ella i això li va rodat pel nou disc que està preparant dins dels estudis amb col·laboracions estrella com les de Dua LipaBilly Idol Mark Ronson. Veure’m si el que es cou, és tan o millor que les seves versions.