Justin Bieber ha fet un viatge introspectiu i ha recordat la seva etapa adolescent en el seu nou senzill ‘Lonely‘ que ha estat compost per Benny Blanco i Finneas.

Tot i que quan va rebre la cançó li va costar alguns dels moments, va ser en entrar a l’estudi que va veure l’important que era explicar aquesta història. I és que el músic es va fer famós quan era un nen i ràpidament es va convertir en una de les persones més conegudes del món, en una vida carregada d’èxit i glamur i no sempre tot es de color rosa.

Bieber explica que es va adonar que tots ens ens sentim sols a vegades i que sent algú de la seva posició, creu que és bo expressar la seva vulnerabilitat i per això aquesta cançó és tan potent.

- Publicitat -

El vídeo està interpretat pel jove actor Jacob Tremblay, vist en pel·lícules com “La habitación” o “Wonder”, que es converteix en un jove Justin Bieber, en aquella època que lluïa la seva icònica dessuadora amb caputxa morada.