Aquest primer divendres d’octubre s’ha posat a la venda “The Album” l’esperat debut de les BlackPink, format per 8 cançons amb temes com ‘Ice cream’ amb Selena Gomez, ‘How You Like That’, ‘Lovesick girls’ o ‘Bet you wanna’ amb Cardi B.

El divendres també ens deixa el nou disc dels Bon Jovi “2020”, un directe de Roger Waters, un disc de rareses de Mariah Carey, el disc homònim de Melanie C o la nova producció de Róisín Murphy. També el vocalista de Slipknot Corey Taylor edita disc en solitari o Robert Plant amb un disc recopilatori. Des de casa ens arriba “El regreso de Abba” de la mà dels Sidonie o “Farsa” de la Sílvia Pérez Cruz.

- Publicitat -


Pel que fa a les novetats musicals en tenim de Dua Lipa amb DaBaby, Julia Michaels, Shawn Mendes, Disciples, Roxette, La Pegatina, Demi Lovato, el remix de ‘Savage Love’ amb BTS o Gorillaz amb Elton John o Aitana.