Després de la seva participació en l’última edició d’OT 2020 on va arribar fins a la gala número 12, Samantha ens presenta ‘Quiero que vuelvas’ el seu nou single, el primer després de la seva incorporació al catàleg de Música Global i Universal Music Spain.

‘Quiero que vuelvas’ és una cançó fresca i de melodia enganxosa escrita per Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i produïda per Fernando Boix (Bombai, Sinsinati).

La mateixa Samantha explica que va escollir aquesta cançó per la temàtica, melodia i l’aire fresc que per ella representava. Aquesta cançó significa una nova línia de meta, en una cursa on jo sóc la meua única rival. Res del que ve serà fàcil, però allà que anem.

- Publicitat -

La cançó va acompanyada d’un videoclip dirigit per Alex Ferrero i produït per Vicioklip.

‘Quiero que vuelvas’ és la primera de les cançons que ens presenta la valenciana i aviat ens sorprendrà amb nous temes en els que ja es troba treballant.