El passat 22 de maig, la banda britànica més en forma del moment va llançar el seu darrer àlbum “Notes on a Conditional Form. Un àlbum que ha agradat força al públic en general i que conté diversos hits destacables. Un d’ells és Don’t Worry, i el passat 7 de juliol la banda va sorprendre amb un tendre videoclip.

La cançó parla de la importància de saber estar al costat de les amistats més properes en els moments més complicats, i el videoclip emmarca a la perfecció el contingut d’aquesta balada en piano.

- Publicitat -

L’altre dels videoclips, és el de I Think There’s Something You Should Know, una cançó amb un contingut molt més instrospectiu, que relata la sensació inseguretat de Matthew Healy. Aquest videoclip però, destaca per la simplesa de diferents paisatges virtuals, i no hi ha gaire similitud en relació amb el missatge de la lletra. A més, no és tant complex com l’anterior.

Fins al moment ja són disponibles els videoclips dels senzills que es van treure abans del llançament del disc, juntament amb Don’t Worry i I Think There’s Something You Should Know. Tots han enamorat a la seva audiència, i s’esperen més videoclips proximament. Veiem com The 1975 estant en plena forma, però no sabem si tant com per rodar un videoclip de cada cançó de l’àlbum… tenint en compte que hi ha 22 cançons!