The 1975 han confirmat que el seu nou disc es dirà “Being Funny in a Foreign Language“, de qual el proper dia 7 podrem escoltar el primer avançament ‘Part of the band’

Aquesta nova cançó explica l’època on el seu cantant, Matt Healy, vivia immers en la seva pròpia imaginació. Sortia amb una noia de les forces aèries i després s’imaginava que era Rumbaud i que sortia amb un noi que era Paul Verlaine.

El grup ha desvetllat també els títols de la resta de temes del disc, a través d’unes cartes que han enviat als seus seguidors. Així, el nou treball inclourà 11 cançons, la primera de les quals serà com és habitual la pista ‘The 1975’.

- Publicitat -

01 The 1975
02 Happiness
03 Looking for Somebody (To Love)
04 Part of the Band
05 Oh Caroline
06 I’m in Love With You
07 All I Need to Hear
08 Wintering
09 Human Too
10 About You
11 When We Are Together