El cantautor i músic nord-americà, Sufjan Stevens, ens presenta el seu nou senzill, ‘My Rajneesh’. Aquesta cançó de 10 minuts de durada és la cara B d’America’, el tema que va presentar la setmana passada.

L’artista als seus temes sempre mescla la música folk amb l’electrònica, introduint diferents instruments considerats estranys per aquests estils de música. Encara que sempre intenta separar les seves creences religioses de la seva música, sol recórrer a la Bíblia i altres tradicions espirituals.

My Rajneesh és un cant al moviment Rajneesh, un culte creat pel místic indi Osho, que podem observar a la portada del tema. Aquest moviment va ser molt polèmic a la dècada dels 70 i els 80, ja que buscava llibertat sexual, promovia l’eutanàsia i no percebia cap contradicció per la seva riquesa material basada per les seves “activitats espirituals“.

- Publicitat -

Aquesta cançó no estarà inclosa al seu disc ‘The Ascension’ que veurà la llum el 25 de setembre, si no que junt amb ‘America’, formarà un vinil de 12 polsades que s’estrenarà a finals d’aquest mes.