Sufjan Stevens ha compartit un comunicat on explica que pateix la síndrome de Guillain-Barré, una malaltia neurològica molt poc habitual, que pot provocar debilitat muscular i fins i tot en alguns casos paràlisi.

El músic va ser hospitalitzat després de despertar-se i comprovar com no sentia les seves extremitats i que no podia moure’s.

Stevens ha confirmat que es troba en tractament i ha volgut compartir la seva experiència amb els seus seguidors. El cantant ha tranquil·litzat al seu públic explicant que hi ha tractament per aquesta malaltia i que en el seu cas ha funcionat.

- Publicitat -

Actualment es troba fent rehabilitació, on està aprenent a caminar una altra vegada i a recuperar la força. Serà lent però es recuperarà.

Stevens publicarà un nou disc “Javelin” el 6 d’octubre, motiu pel qual ha volgut explicar perquè no n’estava fent promoció.