IDLES, el grup punk de Bristol, ha llançat un altre tast del seu tercer nou àlbum amb la cançó “A Hymn“, acompanyada del seu videoclip, després de mesos sense aparèixer als mitjans de comunicació.

La cançó del grup britànic, apareix després que mesos enrere temes com Mr. Motivator” i “Grounds veiessin la llum per començar a donar veu a “Ultra Mono” el nou LP que estarà a la venda a partir del 25 de setembre.

Segons Joe Talbot, cantant del grup, “A Hymn” és un himne que “canta una melodia sobre les dents que es claven al teu coll mentre dorms de peu amb els ulls ben oberts.” Una cançó que, tot i la seva densa i sinistra forma, no deixa d’amagar la tendresa escrita entre línies.

- Publicitat -

A més a més, la cançó trenca amb la rodada que portava el grup britànic, acostumats a no ser escoltats durant 10 anys, que els proporciona veracitat i que siguin una de les bandes més acollides del Regne Unit.

La banda de Bristol, ja ha confirmat que tocaran en directe al Parc del Fòrum, dins del festival Primavera Sound 2021 compartint cartell el dia 5 de juny amb Disclosure, Gorillaz i Tyler, The Creator entre d’altres.