“Quan tot hagi acabat”, primer videoclip de la campanya anual engegada per Parlem Telecom en favor dels nous talents de la música catalana, ha aconseguit més de 80.000 visualitzacions a Youtube en una setmana. La cançó, que va ser composta per Gerard Aledo durant el confinament de la Covid-19, explica com serà el retrobament amb els amics o parelles un cop es doni per superada la pandèmia i puguem tornar a viatjar, passejar, sortir de festa o abraçar els nostres familiars.

La iniciativa anual, que enguany respon al desig de l’operadora de telecomunicacions d’ajudar el talent musical de Catalunya a superar la crisi al sector cultural provocada per la pandèmia, es concreta en una campanya musical centrada en la producció i difusió d’un videoclip protagonitzat per un músic emergent. La difícil situació actual, amb nous rebrots arreu de Catalunya, fa encara més necessari aquest impuls per a la música del nostre país.

- Publicitat -