Aprofitant el contacte virtual dels dies de confinament en Lluís Gavaldà va pensar en que potser seria bona idea fer una versió lúdica i desenfadada de “La vida és molt avorrida sense el teu cos”, aprofitant que aquests dies, més que mai, hem enyorat tocar els nostres éssers estimats.

Tot d’una va engrescar a Joan-Pau Chaves i el seu talent. Així va sortir aquest “edit” casolà, cuinat a 3000 quilòmetres de distància i salpebrat amb la col·laboració de la Pavvla.

Aquest mes de juliol comença la gira el proper divendres 24 a Manresa, al pati del Palau Firal.

- Publicitat -

Després de la culminació de la ‘Gira SOM’, del disc homònim d’Els Pets, el passat 30 de gener amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, inicien aquesta gira com un recorregut cronològic de tota la seva discografia en una vintena llarga de cançons, algunes inèdites en directe des de fa molts anys.

Cada un dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar-ho amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d’Els Pets acompanyant-los.