Pianista i compositora, Clara Peya és, sens dubte, una de les creadores més originals i singulars que han aparegut en els últims temps a l’escena musical del país. El seu nou treball, Estat de Larva, s’estrena avui 3 de juliol i pot adquirir-se a través del seu Bandcamp.

Composat i enregistrat en confinament, “l’Estat de Larva és una etapa de recolliment en la qual acumules energia per encarar-te a la maduresa, a la nova vida, a noves maneres de fer. La majoria de larves es protegeixen dels seus depredadors i l’aïllament els permet generar a posteriori un moviment lliure”. Amb un so gairebé meditatiu, el piano d’Estat de Larva pretén acompanyar-nos en aquest nou camí cap al canvi de paradigma. Un disc molt íntim que representa un estat de reflexió esdevingut en confinament i que l’artista ens convida a formar-hi part.

El preu de l’àlbum és obert i només es podrà escoltar per un mínim de 6 euros fins que els costos d’enregistrament del mateix estiguin coberts. Una vegada s’aconsegueixi aquest objectiu, el disc estarà disponible a les plataformes digitals de manera gratuïta per a qui vulgui escoltar-lo. D’aquesta manera col·laborem en què la música pugui ser de tots i els artistes continuïn creant.

- Publicitat -