Sia acaba de compartir ‘Together‘, una peça produïda per Jack Antonoff i que formarà part de la pel·lícula “Music“, escrita per la mateixa cantant i que estarà interpretada per Kate Hudson, Maddie Ziegler i Leslie Odom Jr. La producció està basada en una història d’un llibre de Dallas Clayton el 2007.

La pel·lícula es va anunciar pel 2015, posteriorment es va ajornar l’octubre passat i finalment sembla que arribarà el mes de setembre.

Per altra banda l’australiana va explicar que després de l’estrena de “Music” pensa publicar dos nous discs.

- Publicitat -

La darrera referència musical de Sia és el disc “Everyday is Christmas” el 2017, tot i que posteriorment va formar part del projecte LSD al costat de Labrinth i Diplo. Així mateix també ha estrenat alguna cançó com ‘Original’ o més recentment ‘Saved my life’.