Després d’haver posicionat Animal com una de les propostes de pop més destacades i exitoses del panorama musical català actual, Gerard Aledo comença ara la seva nova aventura en solitari amb la publicació de l’EP Obrint els ulls (Halley Records, 2020).

Només un any després d’acomiadar-se dels escenaris, l’artista presenta un projecte més proper i intimista que mai sota el seu nom propi. Obrint els ulls és un treball ple de sensibilitat, alegria i delicadesa, que compta amb sis noves cançons que, tot i que no tenen un estil predominant ni una estètica en concret, s’encaminen cap al folk i el pop mediterrani.

Obrint els ulls convida a descobrir la part amagada rere la pell del cantant. Gerard Aledo explica que l’àlbum respon a “les ganes d’explicar el que vull de la manera que ho vull, essent sincer i natural amb mi mateix en cada petita passa”. Aquest àlbum, primera parada d’aquest nou viatge, convida a emocionar-se, riure i deixar-se portar.

- Publicitat -