‘Bombolles’ és el nou senzill del disc “Imaginari” de Rúpits, una cançó ideada especialment per ser ballada i que convida a evitar la zona de confort per sortir a l’aventura d’autodescobrir-se, trencant la bombolla on sovint tots ens mantenim tancats, per així esdevenir lliures i amb la capacitat de fer el que realment ens agrada.

Segons el grup, la cançó va néixer “per part natural indolor” fruit d’un riff de guitarra de Jaume Espel que, de seguida, va ser respost per l’enganxosa melodia de sintetitzador del Kiku (Francesc Rodríguez). Aquest és un tema que la banda acostuma a interpretar en els directes al final del concert perquè representa una injecció d’energia tant per al grup com per al públic, que sempre els acompanya ballant.

- Publicitat -

Rúpits van ser guanyadors del Premi Popular del Sona9 de 2016 (guardó que els va portar a actuar a l’edició del Canet Rock del mateix any), recull aquest conjunt de cançons de pop lluminós sota un paraigua que té la finalitat de protegir a tothom de la pluja de negativitat i accions desgraciades de la societat, i proporcionar un aixopluc ple de felicitat pragmàtica.

A continuació pots recuperar l’entrevista que vam fer al grup, coincidint amb l’estrena del disc.