Manel han tornat aquest divendres a la mitjanit amb ‘Per la bona gent‘, el primer senzill del seu nou disc de títol homònim i que arribarà al llarg de la tardor. Un cop més estarà produït pel nord-americà Jake Aron i serà el primer treball auto-editat a través del segell Ceràmiques Guzmán, nom que fa referència a una cançó del primer disc del grup.

La cançó sorprèn des del primer segon i al llarg de tota la peça combina la música electrònica i el hip hop amb un sampler de la cançó ‘Alenar’ de Maria del Mar Bonet. El grup explica que la cançó reflexiona sobre la porositat de les fronteres que separen el Bé i el Mal.

El vídeo l’ha dirigit Lluís Sellarès i ja està disponible a través de la xarxa.

- Publicitat -

La banda té un grapat de dates on presentarà el disc, la primera d’elles el 9 de novembre a València, posteriorment el 16 al Poble Espanyol de Barcelona i amb totes les entrades exhaurides. El 23 serà el torn de Tarragona i el 29 de la Mirona de Salt. El 28 de desembre aniran a Lleida i el 9 de gener serà el torn de Madrid.