Aquesta setmana musicalment parlant ens deixa nous discs de Vampire Weekend “Father of the bride”, també noves propostes de Passenger o Editors, així com Bad Religion, Little Steven o New Found Glory.

Pel que fa a les novetats musicals, Kylie presenta ‘New York City‘ una cançó inèdita de la seva col·lecció de grans èxits, Madonna estrena ‘I rise‘, una nova peça extreta de “Madame X” i Bastille segueixen amb la promoció del seu pròxim disc amb ‘Joy‘. Iggy Azalea torna amb un nou videoclip marca de la casa per ‘Started’, Noel Gallagher, Robin Schulz, Shawn Mendes, Lewis Capaldi, Jamie Cullum, The Kooks, The National, The Amazons o Of Monsters and men, són alguns altres dels nous temes que s’estrenen aquesta setmana, així com ‘El Relámpago’ la nova cançó d’Amaia, que ha rodat part del seu videoclip a la zona del Baix Empordà.


- Publicitat -