Marcel Lázara i Júlia Arrey diuen adéu a Brasil presentant dos nous senzills, “Tot comença aquí” i “Flor de Tardor”.
Pedalant endins han arribat al “KM.0”, el punt de partida d’una gira que obre una finestra al futur amb una proposta orgànica i de proximitat. La gira es preestrena al Festival Strenes de Girona aquest dissabte 4 de maig i es presenta oficialment el 25 de maig al Circ Cric.

Alhora, ho celebren presentant “Pedalant Endins – El documental”, una trilogia documental, que explica l’extraordinari procés creatiu del seu primer disc “Pedalant Endins”, que neix de les vivències escrites al seu diari durant un viatge que els va portar a recórrer el Brasil amb bicicleta durant dos anys.

Les dues noves cançons són una reflexió sobre un dels moments més importants de la vida: l’arribada d’un nou nat que, com tota nova experiència, et fa ballar entre l’alegria i el dubte de quelcom que comença, i t’obliga a renéixer, fent de cada dia el KM.0 de cadascú de nosaltres. Han estat gravades als estudis Can Pardaler, amb la producció de David Rosell, i masteritzades a Yves Roussel Màstering, amb Yves Roussel.

- Publicitat -

 

“TOT COMENÇA AQUÍ”

Què passa quan un infant demana als seus pares: “Mare, pare, què és la vida?” Aquesta cançó busca una resposta a una pregunta molt senzilla de fer. Finalment però, arriba la conclusió, que no hi ha una resposta, sinó que n’hi ha tantes com persones hi ha al món. Tots som i vivim al KM.0 de les nostres vides. Arriba en forma de videoclip ple d’escenes que il·lustren l’enregistrament de la cançó. 

 

“FLOR DE TARDOR” 

Utilitza la metàfora d’una flor que neix a la tardor per parlar de l’amor a la vida, de l’amor en estat pur, de l’amor més orgànic d’estimar a algú amb bogeria. El videoclip esta compost d’imatges enregistrades en primera persona del seu nadó.