El 30 d’abril Justin Bieber va penjar una foto amb Ed Sheeran, on apareixien els dos junts davant una pantalla croma, que feia saltar totes les alarmes d’una possible col·laboració dels dos artistes. L’enigmàtic “10” que feia de peu de foto despertava sospites entre els fans per convertir-se en un possible títol de la cançó.

Res d’això, el tema té títol, ‘I don’t care, i data de sortida, la matinada del proper divendres 10 d’abril, així que ja és tota una realitat. Ho ha anunciat el mateix Ed Sheeran en una publicació on es veu el nom de la cançó.

- Publicitat -

 

Ed Sheeran ja ha compost algun temes per a Justin Bieber, comLove Yourself, i ara també ha compartit part de la lletra de la nova cançó conjunta en una altra publicació:

Cause I don’t care, When I’m with my baby yeah All the bad things disappear And you’re making me feel like I’m loved by somebody. I can deal with the bad nights when I’m with my baby, yeah. Cause I don’t care, long as you just hold me near. You can take me anywhere. And you’re making me feel like I’m loved by somebody. I can deal with the bad nights When I’m with my baby yeah“.