Blink-182 van eliminar tot el contingut del seu Instagram abans de tornar avui amb ‘Blame it on my youth‘, una nova cançó que arriba després de “California”, el primer treball amb Matt Skiba.

Sobre el vuitè disc la banda ha comentat anteriorment que li han volgut donar un enfocament semblant a quan van gravar el seu disc homònim el 2003, saltant les regles no escrites del pop punk i experimentant molt més.

De moment no hi ha data pel vuitè disc, tot i que s’especula que podria arribar el mes de juny, abans que la banda comenci una gira pels Estats Units al costat de Lil Wayne, amb motiu dels 25 anys del Warped Tour. Per cert que la banda va estrenar una nova versió de ‘What’s my age again?’, on participa el raper.

- Publicitat -

Per veure’ls al continent europeu sembla que haurem d’esperar fins el 2020.