Aquest vespre s’ha produït l’estrena mundial del videoclip de ‘Medellín’, la nova cançó de Madonna que presentava fa uns dies amb la col·laboració de Maluma.

L’estrena s’ha generat en un context excepcional, i és que la cadena MTV l’ha retransmès en directe per a més de 180 països durant un programa especial des dels seus estudis de Candem, a Londres: ‘MTV presents: Madonna Live & Exclusive: ‘Medellín’ Video World Premiere‘.

En aquest, Madonna, a més de resoldre la incògnita sobre el seu nou videoclip, ha pogut parlar sobre quines han estat les influències del seu nou disc i les forces creatives que l’han acompanyat durant el procés de creació de Madame X’, que serà el seu 14è àlbum d’estudi.

- Publicitat -

El programa ha comptat també amb la participació del DJ britànic Trevor Nelson i el mateix Maluma, que s’ha unit a la retransmissió en directe des de Miami.

L’MTV ha organitzat amb motiu de la presentació actes a Nova York, Milà i Sao Paulo.

Haurem d’esperar fins al 14 de juny per a escoltar finalment Madame X’. Fins aleshores, no us perdeu el nou videoclip de Madonna i Maluma, ‘Medellín’.