El gènere urbà llatí s’estén com una onada arreu del món, i les grans estrelles del pop internacional no han dubtat a pujar-s’hi.

La californiana Katy Perry ha estat l’última en fer-ho, acompanyant a Daddy Yankee en la nova versió del seu èxit Con calma’. La cançó original és doble disc de platí a Espanya, i sembla que aquest nou remix tampoc passarà desapercebut, doncs ha superat ja el milió de visualitzacions a Youtube en només dos dies.

- Publicitat -

No és l’única que s’ha animat a cantar en castellà, ja que Alicia Keys, guanyadora de 15 premis Grammy, ha presentat avui el seu remix de la cançó ‘Calma’ acompanyada dels porto-riquenys Farruko i Carlos Capó, autor de la cançó original, que es va convertir en un dels hits de l’estiu passat, acumulant més de 900 milions de reproduccions a Youtube.

Aquesta nova versió ve acompanyada també d’un videoclip molt estiuenc, i juntament amb altres col·laboracions, com la que coneixíem fa uns dies entre Madonna i Maluma, deixa clar que ningú sembla poder escapar al fenomen de la música llatina.