El cantant de rap i comediant Lil Dicky ha publicat el nou videoclip musical del seu tema Earth, una cançó en contra del canvi climàtic.

El nou vídeo ha causat sensació a l’estar replet de figures animades de diferents celebritats. Justin Bieber, Ariana Grande, Leonardo Dicaprio i Snoop Dogg són algunes de les persones que donen veu a personatges del videoclip d’una manera peculiar.

Bieber surt exposat com un babuí que comenta que “és com un humà, però menys avançat i amb un anus enorme”; unes paraules curioses per part del cantant canadenc.

- Publicitat -

Per altra banda, Ariana Grande surt presentada com una zebra, Leonardo Dicaprio com una versió animada d’ell mateix i Snoop Dogg com una planta de marihuana.

Miley Cyrus, Halsey, Shawn Mendes, Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Adam Levine, Sia, Meghan Trainor, Rita Ora, Ed Sheeran, Backstreet Boys, Katy Perry també són alguns dels artistes que col·laboren en aquest tema coral.

Lil Dicky ha manifestat que espera que aquest vídeo tan absurd conciencií al món sobre el canvi climàtic i s’aconsegueixi una millora.