31 FAM és un grup de música urbana amb seu a Sabadell. Va néixer al 2017 i està format per sis membres de entre 17 i 18 anys d’edat que son Kid Pi, Joey C, Lil Didi, Bandam, Koalekay i AAA.

El seu estil és el trap, Dancehall i reggaeton. Les seves cançons tenen una identitat pròpia, un so molt particular, i amb una característica especial que els diferencia de la resta de bandes. 31 FAM crea les seves cançons barrejant tant els diferents estils dels seus membres com diversos idiomes. Així doncs en un tema podem trobar-nos parts en català, en castellà i en anglès.

La reacció del públic va ser immediata i rotunda. Les cançons es van convertir de seguida en un èxit, el grup va sumar milers de seguidors, 31 FAM es convertia en un referent per la gent jove i en pocs mesos els seus temes sumaven milions de visites, milers de comentaris positius i començaven a sonar amb força als locals i discoteques de moda. També comencen a rebre centenars de peticions per actuar a diferents festes i festivals.

- Publicitat -

És en aquest moment, i veient la repercussió que estava tenint les seves creacions, que el grup decideix començar a fer de 31 FAM una realitat, un grup seriós i a pensar en fer el seu primer àlbum.

Fitxen amb el segell Delirics (Picap SL) i comencen a produir el seu primer disc, “TR3TZE” que just es publica avui.