Mark Morton, el guitarrista de Lamb of God ha estrenat ‘Cross Off’, una col·laboració amb el desaparegut Chester Bennington, que suïcidar-se el juny de 2017. La cançó es va gravar tres mesos abans del tràgic decés del cantant de Linkin Park.

La cançó formarà part de “Anesthetic”, el primer disc en solitari de Morton, que es publicarà el dia 1 de març. En el treball trobarem col·laboracions com la de Randy Blythe de Lamb of God, Alissa White-Gluz de Arch Enemy, Jacoby Shadix de Papa Roach, Mark Lanegan, Myles Kennedy o músics de Stone Sour, Megadeth, Korn, Trivium o Alice in Chains entre altres.

Tracklist Anesthetic

- Publicitat -

1. Cross Off (feat. Chester Bennington)
2. Sworn Apart (feat. Jacoby Shaddix)
3. Axis (feat. Mark Lanegan)
4. The Never (feat. Chuck Billy + Jake Oni)
5. Save Defiance (feat. Myles Kennedy)
6. Blur (feat. Mark Morales)
7. Back From The Dead (feat. Josh Todd)
8. Reveal (feat. Naeemah Maddox)
9. Imaginary Days
10. Truth Is Dead (feat. Randy Blythe + Alissa White-Gluz)