Katy Perry ha deixat enrere l’etapa de “Witness” i després d’anunciar que es prendria un temps apartada de la música, de moment encara segueix present, primer estrenant una cançó nadalenca per una campanya publicitària i ara amb la notícia que apareixerà a la banda sonora del famós joc “Final Fantasy: Brave Exodus“.

Per si això no fos poc, el rellançament d’aquesta aventura que es va crear fa un parell d’anys inclou la possibilitat d’escollir a Katy Perry com un dels personatges d’aquest joc de rol digital, tot i que sembla que només estarà disponible fins demà passat.

Així mateix la cantant ha compartit una nova cançó anomenada ‘Immortal Flame‘, que pot escoltar-se en el vídeo promocional i a on veiem a Perry com si fos una princesa de Disney i lluint el seu avatar en el joc.

- Publicitat -