Tot està llest per rebre la novena edició del festival Barcelona Rock Fest, que tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de juny del 2025 a Santa Coloma de Gramenet.

Com una de les novetats, aquest any compta amb un dia més d’actuacions. Així, seran quatre les jornades que podrem gaudir aquest any del festival, que presentarà els millors directes del panorama rock tant internacional com nacional.

Després de la primera de les confirmacions de Running Wild al mes de juliol, se sumen avui els noms al cartell de dues de les bandes més carismàtiques i estimades pel públic del festival i pels amants del metall: Scorpions i Judas Priest. Totes dues tocaran el mateix diumenge, 29 de juny.

- Publicitat -

El tercer dels grans noms presents al Barcelona Rock Fest del 2025 és el ja anunciat de Running Wild. Us recordem que la seva confirmació al festival suposa una ocasió única de veure en directe la pionera formació speed/power metall. I és que el seu serà un dels poquíssims concerts que ofereixin i primera visita al nostre país de Rock ‘N’ Wolf des de fa vuit anys. Per si no n’hi hagués prou, la formació alemanya prepara nou disc per a inicis de l’any que ve, un nou treball que podran gaudir en directe tots els fans.
A més d’aquestes novetats, Barcelona Rock Fest vol comunicar-vos que el 4 de novembre anunciarà un nou i sorprenent cap de cartell que mai no ha actuat al festival i que, de fet, fa més de quinze anys que no toca a Barcelona.

Després de l’espectacular acollida dels abonaments mantindrem el mateix preu fins al 4 de novembre, data en què anunciarem el nou cap de cartell. Per tant, encara ets a temps de fer-te amb la teva entrada a la web del festival: www.barcelonarockfest.com.