Després de vint anys de carrera, el grup de música Lágrimas de Sangre anuncia la seva separació oficial. La banda, formada per Neidos, Still ill, Microbio i Acid Lemon, ha estat un referent indiscutible dins de l’escena alternativa no solament a Catalunya sinó a tota la península.

La banda del Maresme va començar com un simple grup d’amics que feien música reivindicativa que alternaven amb cançons més desenfadades.

Amb els anys “Voy a celebrarlo”, “Cuando sale el sol”, “La gente” o “Buen viaje” s’han convertit en la banda sonora de milers de persones de diferents generacions i que a avui dia acumulen milions de reproduccions.

- Publicitat -

Qui els hi havia de dir a aquests nois del Masnou i Alella que un dia tindrien 2 discs de platí, dos discs d’or i que omplirien sales de concerts per tota la península. Durant els últims deu anys el grup ha editat quatre àlbums i ha recorregut la gran majoria de festivals passant de ser el grup desconegut a ser-ne al cap de cartell en moltes ocasions.

Lágrimas de Sangre vol celebrar amb tota la gent que ha compartit aquest viatge un acomiadament històric. Tres actuacions irrepetibles amb una banda sobre l’escenari i un repàs a la seva discografia que duraran més de 2 hores que auguren un Bon Viatge.

El comiat a Barcelona serà el 15 de novembre al Sant Jordi Club.