Després de 20 anys sobre els escenaris, Els Amics de les Arts s’han convertit en un dels principals referents musicals del país. Amb una trajectòria sòlida i impecable, el grup demostra la seva vitalitat amb una producció constant de noves cançons i amb concerts amb entrades exhaurides allà on actuen.

Ara, després de set discos publicats i sent els autors de cançons que ja formen part de la banda sonora de les nostres vides, volen celebrar el seu aniversari d’una manera especial. Avui, han anunciat que faran un gran concert de celebració el 2025. La cita per retrobar-se amb Els Amics de les Arts serà el 25 de juliol a la Plaça del Poble Espanyol. Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué expliquen que han escollit aquest lloc perquè creuen que “a la plaça del poble” és on has de reunir-te amb els amics, i que la plaça de poble més gran i preparada per acollir un gran esdeveniment així a tot Catalunya és la del Poble Espanyol, a Barcelona.

Els Amics de les Arts aturaran la seva gira de concerts el mes de novembre i no tornaran a actuar fins al 25 de juliol, amb motiu d’aquest concert de celebració d’aniversari. Les entrades per a aquest esdeveniment es posaran a la venda el proper 18 d’octubre.

- Publicitat -

L’objectiu del grup és retrobar en una plaça de poble amb tots els que els han estat seguint en algun moment de la seva vida, per celebrar plegats tots aquests anys de cançons. Per això preparen un concert molt especial i ple de sorpreses amb el qual es volen retrobar amb el seu públic com mai han fet fins ara.

Els Amics de les Arts han explicat que estan gravant un nou disc juntament amb artistes que han conegut durant aquests anys de trajectòria. Es tracta d’un disc recopilatori on versionen cançons seves, des de clàssics dels seus inicis com Jean Luc o Louisiana o els camps de cotó, fins a temes més actuals. Ho estan fent al costat de grans artistes que admiren, i expliquen que aviat podran mostrar algunes cançons d’aquest treball conjunt.

Per explicar tot el que volen fer per celebrar el seu 20è aniversari i per donar les gràcies a tots els que els han seguit durant aquests anys, Els Amics de les Arts faran quatre parades a les principals capitals catalanes, revisitant sales que els van programar quan encara eren un grup emergent en busca de públic. Seran actes de presentació exclusius on només s’hi podrà accedir amb invitació i on ja no queda cap entrada disponible.