L’únic concert d’aquest estiu de David Bisbal a Catalunya dona avui el tret de sortida a la programació de la 17a edició del Sons del Món, un dels festivals més destacats de l’estiu a la Costa Brava, que ja ha venut més de 22.000 entrades de les 28.200 posades a la venda, pràcticament el 80%. Ubicat a l’espai patrimonial de luxe de la Ciutadella de Roses, per l’escenari del Sons del Món hi passaran els dos primers caps de setmana d’agost artistes de primera línia com els mallorquins Antònia Font (divendres 2/8), el cantautor Sergio Dalma (dissabte 3/8), que ja ha exhaurit les entrades i la Maria Hein i els Oques Grasses, que també han exhaurit les entrades, que tancaran el primer cap de setmana. El segon cap de setmana comptarà amb els concerts de Luz Casal (dimecres 7/8), de la nord-americana Anastacia (dijous 8/8) en la seva única actuació a Catalunya aquest estiu, dels esperats argentins God Save The Queen (divendres 9/8), que actuaran per tercera vegada al festival, d’Anaïs Vila i Joan Dausà (dissabte 10/8), que a Roses un dels tres únics concerts que farà aquest any, i un final de festa amb Ariox i The Tyets.

El festival Sons del Món està llest per obrir les portes. Enguany encara més que mai, ja que amb la recuperació de la programació dels Cellers que han tingut com a prèvia, on tots els concerts han sigut soldout, de segur que el públic arribarà a la Ciutadella de Roses amb moltes ganes. Els encarregats que aquesta prèvia hagi estat rodona han estat els concerts íntims de La Ludwig Band i Renaldo i Clara al Celler Empordàlia, Maria del Mar Bonet al Celler Vinyes dels Aspres i Albert Pla al Celler Martín Faixó. Encara queda per celebrar la joia de concert que serà el de Clara Peya al Celler La Vinyeta, que s’havia d’haver celebrat abans, però per motius meteorològics s’ha ajornat al pròxim 13 d’agost.

El Village es consolida com un gran espai d’oci, cultura i programació dels actius de l’Empordà. Des d’aquest dijous a diumenge entre l’1 i l’11 d’agost, el Village del Sons del Món comptarà amb una programació cultural singular que combinarà humor, amb un monòleg de José Corbacho, concerts de grans noms com Alfred Garcia o Tomeu Penya, artistes locals com DelPuerto o Genna, i sessions de DJ com les de Juligan DJ (Love of Lesbian) o VēMō DJ’s (Manel). El públic podrà gaudir d’un espai de luxe i d’una àmplia oferta gastronòmica de quilòmetre zero on es podran degustar els formatges de Mas Mercè, foie de Coll Verd, anxoves de Roses i oli DO Empordà. A més a més, també hi haurà vuit food trucks i una pop-up store de la popular marca d’hamburgueses Deleito. Abans de cada concert, també hi haurà tasts professionals de cellers de la DO Empordà. No serà l’únic espai dedicat al vi, ja que el dissabte 10 d’agost, el Village acollirà una fira de vins blancs elaborats per sis cellers de la DO Empordà.

- Publicitat -