Sopa de Cabra torna als escenaris per presentar Ànima, el seu esperat nou disc que es publicarà aquesta tardor. Un disc on cada cançó s’ha fet a mitges amb un col·laborador o col·laboradora. De moment ja s’han publicat dues de les cançons d’aquest nou treball: Que et vagi amb Triquell i Temps de Sega, amb la cantant Beth. A partir del mes de setembre, la banda gironina continuarà descobrint les cançons i col·laboracions d’aquest nou treball. El disc es publicarà el 15 de novembre i serà el dissetè de la seva carrera.

Durant aquest estiu el grup oferirà vuit actuacions on es podran escoltar algunes d’aquestes noves cançons, però no serà fins al 19 de novembre, quan es pugui escoltar el disc de dalt a baix en directe al Palau de la Música. La gira de presentació d’Ànima serà curta, de tan sols deu concerts. De moment, també s’anuncien les actuacions a l’Auditori Nacional d’Andorra, el 29 de novembre, i a l’Auditorium de Palma de Mallorca, l’1 de març. Properament, s’aniran anunciant la resta d’actuacions que formaran part de la gira de presentació d’aquest nou treball discogràfic.

La gira de presentació d’Ànima serà curta, de tan sols deu concerts. De moment s’ha anunciat el primer, el 19 de novembre al Palau de la Música; també el 29 de novembre a l’Auditori Nacional d’Andorra; i finalment l’1 de març de 2025 a l’Auditorium de Palma. Les entrades per aquests tres concerts es posen a la venda demà divendres a les 11.00 h del matí al web de la banda: www.sopadecabra.cat

- Publicitat -