Foto: Marta Mas

La primera edició del Reus Music Festival neix aquest 2024, per convertir-se en un referent entre les diferents i nombroses activitats culturals que proposa la ciutat.

En aquesta ocasió, es tracta d’un espectacular esdeveniment musical de tres dies que se celebrarà al Parc de la Festa convertit per a l’ocasió, en un lloc on no només es gaudirà de concerts, sinó que també de diferents activitats totes elles localitzades a l´atractiu Village del festival, al mateix Parc de la Festa; des de propostes gastronòmiques , degustacions de begudes on el vermut serà un dels protagonistes -com no podia ser d’altra manera a la seva terra- i descobriment de nous artistes locals.

Durant l’acte s’ha desvetllat el cartell de concerts i dates.

- Publicitat -

El Reus Music Festival serà els dies 6, 7 i 8 de setembre (obertura portes 20 h fins 2 h -diumenge fins 23 h-) i comptarà amb els següents concerts:

6 de Setembre: SILOÉ, SHINOVA & LA CASA AZUL (5.000 pax aforament peu)

7 de Setembre: ELENA GARCIA +BOYE & OQUES GRASSES (10.000 pax aforament peu)

8 de Setembre: L´autèntic PARIPÉ TARDEO (la festa que triomfa a Formentera, Valencia, Barcelona i ara a Reus 3.000 pax aforament peu)

Les entrades ja estan a la venda al web del festival amb preus que van de 15 a 45 € i un abonament dels dies 6 i 7 a 60€. www.reusmusicfestival.com.