La dissetena edició de Sons del Món és una de les més ambicioses de la seva història, ja que, a banda d’un cartell artístic protagonitzat pels grans noms del panorama musical nacional i internacional, el festival es posicionarà com un dels principals difusors de les propostes turístiques que ofereix el territori, i també un dels principals avaladors dels productes gastronòmics propis que s’ofereixen a l’Empordà.

Programació a la Ciutadella de Roses

Anastacia, una de les grans dives internacionals, que acumula més premis i més reproduccions de les seves cançons, realitzarà a Roses l’únic concert que farà aquest estiu a l’estat espanyol. Al Sons del Món interpretarà el seu darrer disc Our Songs al costat dels grans èxits de la seva carrera. Els argentins God Save The Queen, considerats com el millor tribut del món de Queen, tornaran a la Ciutadella amb nou espectacle després de l’èxit obtingut a les seves anteriors visites. David Bisbal, un dels grans noms de l’escena pop estatal i internacional, durà a terme el seu únic concert a la demarcació dins de la seva gira de grans èxits “Volaré”. Luz Casal, la gran dama de la cançó i una de les icones del pop-rock dels noranta, presentarà el seu darrer disc i les grans cançons que ja formen part de la banda sonora de moltes generacions, a l’únic concert d’aquest estiu a la Costa Brava. També presentarà el seu nou disc Sergio Dalma, un dels artistes més estimats de casa nostra. Joan Dausà, un dels grans artistes de casa nostra, oferirà a la ciutadella de Roses un dels tres únics concerts que farà aquest any, a on repassarà els seus grans èxits. Antònia Font, un dels grups de culte del pop-rock mallorquí, han tornat amb una gira íntima on es podran gaudir amb les cançons més importants de la seva discografia. Oques Grasses, el gran grup de l’escena festiva de casa nostra, està d’enhorabona gràcies al seu nou disc. El darrer concert d’aquesta gira a Catalunya serà a la Ciutadella de Roses. The Tyets, sense cap mena de dubte, el fenomen musical de l’any, presentaran nou espectacle. El seu públic ja té ganes de ballar la sardana més gran de la Costa Brava a ritme del seu himne “Coti x coti”. Maria Hein, una de les artistes més innovadores del pop català, presentarà el seu nou disc obrint el concert d’Oques Grasses. Anaïs Vila, una cantautora amb cançons molt treballades, presentarà el seu nou disc obrint el concert de Joan Dausà. Ariox, la representant del sad pop català, també presentarà el seu nou disc obrint el concert de The Tyets.

- Publicitat -

Programació als Cellers

Maria del Mar Bonet actuarà al Celler Vinya dels Aspres. La cantant mallorquina farà un repàs al seu cançoner a un espai de luxe situat a Cantallops. Albert Pla actuarà al Celler Martí Faixò, un celler situat en un paratge únic, des d’on Pla oferirà el seu format acústic, repassant els grans hits de la seva carrera. Clara Peya, una de les artistes més interessants i amb més credibilitat del moment, presentarà el seu nou treball al Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. La Ludwig Band, la banda revelació d’aquest 2024, actuarà al seu Empordà natal presentant les cançons del seu nou disc Gràcies per venir al Celler Empordàlia.
Les entrades pels concerts als cellers inclouen una copa de vi i comptaran amb aforaments molt i molt exclusius.

El village estarà obert els mateixos dies que es duguin a terme els concerts de 19h a 02h. Cada dia hi haurà concerts per promocionar el talent local i sessions de dj que s’anunciaran pròximament. El preu per entrar al village serà de 7€ amb consumició inclosa i els menors fins a 12 anys no paguen entrada.

Les entrades de tota la programació ja són a la venda al web del festival.