Foto: Tyron Lebon

Dua Lipa ha anunciat aquest dimecres que el seu esperat tercer disc es dirà “Radical Optimism” i que es publicarà el 3 de maig.

Serà el relleu del popular “Future Nostalgia” i s’espera amb moltes ganes, després d’haver-ne pogut escoltar els senzills ‘Houdini’ i ‘Training Season’, amb un so més psicodèlic que li ha donat Kevin Parker dels Tame Impala.

Així mateix també ha donat a conèixer els títols de la resta de cançons, sembla que no inclourà cap col·laboració, a no sé que es publiqui algun remix.

- Publicitat -

El disc estarà inspirat en el propi autodescobriment de la cantant, i que es nodreix des de l’alegria i la felicitat de tenir les coses clares en situacions que abans li semblaven impossibles d’afrontar. Fa un parell d’anys, un amic li va mostrar el terme “Optimisme radical” i va sentir curiositat de jugar amb ell i d’incorporar-lo a la seva vida.

A partir d’aquí es va trobar repassant la història musical de la psicodèlia, el trip hop o el britpop, gèneres que es va endur a l’estudi de gravació.