El pròxim divendres 2 de febrer és la data escollida per VITTARA per fer la presentació del seu primer llarga durada “INCÒGNITA BRUTAL”. El lloc escollit és l’emblemàtica sala barcelonina Heliogàbal.

VITTARA és la sinergia de l’Uri (guitarres i veus), el Fèlix (bateria), el Tuli (baix) i el Pol (guitarres i teclats). Es van donar a conèixer a principis del 2022 al costat de Julieta amb el seu EP conjunt ‘dosmilset’. Un petit disc preciosista amb cinc cançons que anaven des del pop a l’indie, passant pel rock clàssic amb guspires electròniques, que acompanyaven lletres que giraven entorn l’amor, la nostàlgia i la rutina. Els referents musicals llavors eren El Petit de Cal Eril o La iaia.

En aquest gairebé dos anys VITTARA s’han establert amb força dintre de la nova escena indie pop catalana. No són uns desconeguts. I, evidentment, ho han d’agrair a aquell disc “dosmilset’, però també als seus darrers senzills ‘Meteosad’, ‘No M’ha Servit de Res (NMSDR)’, ‘Sovint’, amb la col·laboració de Triquell, i “Caus a Terra”. Quatre cançons que, a més, van significar l’avançament d’ “INCÒGNITA BRUTAL”.

- Publicitat -

“INCÒGNITA BRUTAL” és un recorregut per l’estat d’ànim de VITTARA. Deu peces musicals que, tot i estar plenes d’energia, són molt íntimes i introspectives. Té cabuda l’amor, el desamor, però també l’angoixa per la incertesa de la vida i la por pel futur. Gran sensibilitat lírica que evidencia una maduresa precoç de la banda barcelonina que és capaç de trobar un equilibri perfecte amb una sonoritat molt potent més propera, ara, a la de grups com Carolina Durante o Cala Vento.

Entrades ja a la venda a DICE.