Avui s’ha presentat en roda de premsa a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa – i amb la participació de Pere Bové, president de la DO Terra Alta, Marc Paladella, membre de la junta rectora de la DO, i Gerard Birbe, director de Cruïlla DO Terra Alta- la segona edició de Cruïlla DO Terra Alta.

Cruïlla DO Terra Alta tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril al Camp de Futbol Municipal de Batea i avui ha presentat un cartell en que destaca el primer concert de la gira de presentació del nou disc d’Oques Grasses. El festival serà la primera oportunitat de gaudir en directe del seu nou disc, previst per aquesta primavera, després d’acomiadar la seva darrera gira amb un concert apoteòsic al Palau Sant Jordi.

El dissabte, juntament amb Oques Grasses, Cruïlla DO Terra Alta acollirà l’actuació de Gertrudis, que celebra els 20 anys des del seu debut el 2004. Pel que fa al diumenge, en horari per a tota la família, el Pony Menut, versió per als més petits d’El Pony Pisador, compartirà l’escenari amb el duet Figa Flawas, que portaran en directe el seu últim disc, La Calçotada, llançat fa només uns dies.

- Publicitat -

Tant dissabte com diumenge, el Village- que acollirà totes les propostes gastronòmiques km.0 i serà l’espai on descansar, recuperar forces i descobrir els cellers de la comarca- comptarà amb Dj Trapella rere els plats. DJ resident a la Sala Clap de Mataró i a la festa Caníbal de la Sala Apolo de Barcelona les sessions de Dj Trapella uneixen èxits actuals amb els més alternatius, el talent local amb l’internacional i la festa amb la reivindicació.

Tal com va quedar demostrat amb l’èxit absolut de la primera edició, Cruïlla DO Terra Alta és el festival ideal per gaudir de la música i degustar les emblemàtiques garnatxes de la DO Terra Alta amb amics o família.