LONDON - JULY 03: Former member of the Stone Roses turned artist, John Squire, and Liam Gallagher pose for a photograph at the New Work Exhibition at Smithfield Gallery on July 3, 2207 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

El so dels Oasis i dels Stone Roses s’uniran amb un disc que ajuntarà a Liam Gallagher amb John Squire, el que va ser guitarrista de The Stone Roses.

Sobre aquest disc que han gravat, no se’n saben massa detalls, l’únic que el 5 de gener podrem escoltar el senzill ‘Just another rainbow‘. El disc tindria influències del britpop, el rock psicodèlic, el garage, el blues i fins i tot el pop psicodèlic dels Beatles, segons han explicat des de The Guardian, que han pogut escoltar el disc. Entre les influències del disc s’hi trobarien també Sex Pistols, Jimi Hendrix o Bee Gees.

Segons una nota de premsa publicada els dos músics es trobarien preparant una gira de presentació.

- Publicitat -