dani6ix i IZZKID estan cridats a ser the next big thing a l’escena catalana. Des de Teià (Maresme), el seu projecte musical s’inicia l’estiu del 2023 i es materialitza a la tardor amb el seu àlbum “Stem Vius!”, un disc íntegre en català on hi predominen els ritmes reggaetoneros amb lletres que parlen de l’amor i la quotidianitat del dia a dia, del que és ser català, de la vida de qualsevol persona. Sense voler-ho (o volent-ho) han parit un dels discos que més ens han entusiasmat darrerament i que no hem pogut deixar d’escoltar des que va sortir.

És des de la sortida de “Stem Vius!” que els de Teià comencen a sonar fort entre públic i premsa, captant l’atenció de tothom i viralitzant a TikTok un dels seus temes: “Van Gogh” que els serveix per posicionar-los com el grup amb més projecció del 2024 dins l’escena actual.

Després de publicar “Stem Vius!” dani6ix i IZZKID publiquen el single “Tikitaka” tot just fa uns dies. Un single que serveix com a preludi de tot el que ha d’arribar aquest any que està apunt de començar. Un bon tikitaka. Get ready perquè en sentireu a parlar… i molt!

- Publicitat -

Per començar i anar obrint boca, el dia 30 de desembre seran en directe a l’Heliogàbal i les entrades ja es poden comprar a DICE.

A Primera Fila vam tenir l’oportunitat de parlar amb ells i ja vam veure com els hi anirien la mar de bé les coses! Ho podeu recuperar aquí.