La gran notícia que Oques Grasses havien de donar aquest dimarts al vespre ha estat algunes de les dates de presentació d’un nou disc que el grup osonenc farà el 2024. No hi ha detalls sobre el sisè disc, que es preveu arribi durant la primavera.

El primer concert tindrà lloc el 20 d’abril a la província de Tarragona i una setmana després actuaran a l’Strenes, de Girona.

També s’ha confirmat la seva participació al Cabró Rock, al Canet Rock, al Cruïlla, l’Empordà Music Festival, Sons del Món, Calafell Beach Festival o Pirata Beach Festival. Algunes de les dates encara no s’especifica el nom del festival ni la seva ubicació. El darrer concert que apareix al web tindrà lloc a Madrid el 4 d’octubre.

- Publicitat -

La majoria d’entrades ja estan a la venda al web del grup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OQUES GRASSES (@oquesgrasses)