Foto: Nerea Coll

La Fúmiga és el grup valencià amb més rellevància dels darrers temps en el panorama musical català i així ho demostra que aquest 2023 han fet més de seixanta concerts arreu dels Països Catalans. Ara estan preparant el seu tercer disc que es publicarà al febrer i que estrenaran a Catalunya el dia 20 d’abril a la sala La Mirona de Salt en el marc del festival Strenes. Així mateix ho va anunciar el propi grup durant el concert que van fer per Fires de Girona.

Aquest concert se suma al de les estrenes ja anunciades de Guillem Gisbert, que ha exhaurit les entrades dels dos passis a les Escales de la Catedral de Girona, dels Gossos que pràcticament han exhaurit les entrades per a l’estrena del seu retorn a l’Auditori de Girona, de la presentació del nou disc dels Figa Flawas a La Mirona de Salt i del nou disc de Maria Hein a L’Auditori de Girona.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.

- Publicitat -