El ‘live sessions’ de The Tyets ja és una realitat. Ens ha agafat d’improvís perquè el van anunciar fa només dos dies, però ja podem veure aquesta sessió en directe, que consta de tres cançons del seu últim disc, ‘Èpic Solete‘.

El vídeo es divideix en tres escenes totalment diferents. Per començar, la primera és la de “El Tonteo”. El tema més reggeatonero del disc el presenten a una carretera i envoltats de bastides i pneumàtics, donant-li un toc més ‘de carrer’. I qui no podia faltar a aquesta escena és la Mushkaa.

A la següent, qui no podia faltar és la Julieta. La segona escena és per ‘Clar que t’he trobat a faltar’. En una de les cançons més romàntiques del disc, juntament amb ‘Desembre’, l’attrezzo havia d’evocar les mateixes emocions que la cançó. Enmig d’un bosc tot verd, amb flors penjant del cel, envoltats de violins i violoncels i la Julieta vestida com una mena de Donna Angelicata. Una escena immillorable per una cançó immillorable.

- Publicitat -

Finalment, la tercera escena és amb la cançó de l’estiu, no cal ni dir el nom. En un prat, amb miralls penjant i amb el duo assegut comença el famós “No ho puc evitar…”. Qui els acompanya, en aquest cas, és la Cobla de Sant Jordi, que ja havia tocat el ‘Coti x Coti’ en altres ocasions i no deixa indiferent a ningú.