El Natxo, el Santi, l’Oriol, el Roger i el Juanjo ha tenen ciar: Gossos torna als escenaris per homenatjar el seu públic a través d’una gira única. Després de 5 anys de silenci, “A reviure” son 10 concerts que tornaran a crear la connexió i complicitat que sempre hi ha hagut entre els músics i els seus seguidors més fidels. Per aixo han preparat un repertori amb els hits de la seva carrera: cançons de sempre i per sempre.

La gira els dura a 10 localitats on interpretaran himnes d’una generació i també els últims èxits de la banda. Es tracta d’un directe ple de picades d’ullet al públic en un concert que pretén recollir 30 anys de carrera a través de la seva discografia.

El primer directe de la gira” A reviure” serà el 12 d’abril al Festival Strenes de Girona. També els podrem veure a Vic, Barcelo­na, Manresa, Mallorca, Andorra, Cambrils i Lleida.

- Publicitat -

Per anunciar aquesta gira, Gossos ha aparegut per sorpresa avui a la plaça Canonge Colell de Vic en ple 35è Mercat de Música Viva, al mateix lloc on fa 30 anys van actuar al carrer per primera vegada, just a la mateixa plaça, a la mateixa cantonada on van mostrar les seves primeres cançons.

La gira “A reviure” no pretén donar pas a la reactivació de la banda, sinó més aviat al contrari: tindra inici i final de camí, ja que aquest 2024 tancarà 30 anys de trajectòria musical i milers de concerts que ja quedaran per a la historia.

12 d’abril: Festival Strenes, Girona
13 d’abril: Teatre Atlàntida, Vic
25 d’abril: Guitar BCN, Barcelona
4 de maig: Sa Pobla, Mallorca
10 de maig: Stroika, Manresa
15 de juny: Andorra La Vella
28 de juliol: Festival de Cambrils, Cambrils
12 d’agost: Festival de Cap Roig, Calella de P.
27 de setembre: Auditori Enric Granados, Lleida
18 d’octubre: Teatre Kursaal, Manresa

Les entrades ja estan a la venda al web del grup.