El 29 de setembre arribarà “Autumn Variations” el nou treball d‘Ed Sheeran, del qual de moment no n’hem pogut escoltar cap avançament, però sí alguns fragments que ha compartit a les xarxes socials.

Molts d’aquests fragments els va compartir en llocs curiosos, com un casament o la casa d’una seguidora. Ara sabem que això és perquè s’editarà una versió en directe del disc, on l’artista ha visitat les cases d’alguns dels seus seguidors perquè gaudissin de les noves cançons.

A través d’Instagram ha ensenyat el moment on s’ha posat a tocar una cançó antiga anomenada ‘Wake me up’, inclosa al disc de 2011 “+”. Aquesta va ser una de les que va tocar en aquella casa, també hi ha un dels temes nous, però aquest moment no s’ha compartit de moment.

- Publicitat -

El nou treball inclourà 14 cançons i s’editarà a través del seu segell Gingerbread Man Records.