El festival Sons del Món tanca la seva setzena edició amb més de 23.000 espectadors que han gaudit dels concerts i del village a l’espai patrimonial de luxe de la Ciutadella de Roses. En total, del 21 de juliol al 05 d’agost s’han programat fins a vint actuacions entre l’Auditori natural del Sons del Món i el nou escenari del Village. Una programació musical de luxe que ha reunit propostes internacionals, nacionals i locals en el que continua essent una de les cites imprescindibles de l’estiu a la Costa Brava.

De tots els concerts destaquen els que més afluència han tingut: El cantautor de L’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, els gironins Sopa de Cabra en una de les dues úniques actuacions d’aquest estiu a Catalunya i la cantant francesa Zaz. També han destacat per la seva bona acollida i bona sintonia amb el públic assistent els concerts dels mítics The Jacksons que van demostrar que porten el ritme a la sang, dels Stay Homas i la Julieta, de Guitarricadelafuente i del violinista Ara Malikian. L’èxit d’aquesta edició ja es va augurar amb la celebrada nit inaugural que van protagonitzar Chanel i Vicco, dues de les cantants catalanes amb més projecció en l’actualitat i els Locomía.

El Village del Sons del Món transformat en un nou espai d’oci de l’Empordà obert a tot el públic -tant el que assisteix als concerts com el que no- i amb una programació musical pròpia centrada en les propostes musicals locals i una oferta gastronòmica única, ha estat un encert. Fins a 3.000 persones han gaudit d’aquesta nova proposta que continua millorant l’experiència que ofereix el Sons del Món. Mama Dousha, Madamme Mustash, Delpuerto i Ariadna Vieyra, han demostrat la qualitat del talent local a un públic cada vegada més fidel, que també ha pogut gaudir de vuit propostes gastronòmiques, barres especialitzades en vins, cerveses i còctels prèmium, zona chill-out i sessions de Dj.

- Publicitat -

La nota negativa d’aquesta edició han estat les anul·lacions dels concert de Raphael, que ha hagut de cancel·lar els primers concerts de la seva gira per prescripció mèdica i de la festa El Ritme de la Nit per una forta Tramuntana.