L’estiu de 1993 Green Day va entrar a l’estudi per gravar “Dookie” el disc que els hi canviaria la vida. Eren joves i rebels i absolutament espantats. Es pensaven que podrien arribar a cometre l’error més gran de les seves vides, però van parir un dels discs més importants editat a la dècada dels 90.

“Dookie” va vendre 10 milions de còpies, només als Estats Units, i va sumar milions de vendes i números 1 a la resta del món. El disc estava format per temes com ‘Basket case’, ‘She’, ‘Longview’, ‘When I come around’ o ‘Welcome to paradise’.

El disc es va publicar l’1 de febrer de 1994 i per celebrar-ho la banda ha anunciat una sèrie de llançaments per commemorar aquesta fita.

- Publicitat -

Entre ells trobarem una versió super deluxe, que estarà disponible com a vinil, també una caixa de 4 CD, així com format digital. També s’inclouran 17 cançons inèdites, el concert de Woodstock de 1994, així com un directe a la Sala Garatge de Barcelona, inèdit fins al moment. Tot plegat s’espera pel 29 de setembre.

Ja es pot reservar al web del grup una versió limitada de productes de “Dookie” i escoltar algunes demos.

El grup també ha explicat que durant els propers mesos s’anunciaran més sorpreses, qui sap si una gira mundial, amb commemoració dels 30 anys del seu concert a Barcelona.