Green Day van celebrar fa pocs dies el 30è aniversari del disc “Dookie” amb una gran edició plena de cançons inèdites, però sembla que no en tenen prou i han anunciat que el 24 d’octubre arribarà alguna cosa, no se sap si una nova cançó, una nova gira, l’anunci d’un nou disc…

La banda ha creat per a l’ocasió una pàgina web on hi ha un teaser on es veu a Billie Joe al llit despertant-se i mirant el calendari com li indica que toca aixecar-se al crit de “Wake me up”, fent referència clarament a la lletra de ‘Wake me up when september ends’.

El calendari també hi ha escrit el 21 i 22 d’octubre on el grup estarà actuant al festival When We Were Young. El 24 d’octubre també està assenyalat, però no s’hi indiquen els motius. I finalment la nit de Halloween també té importància pel grup.

- Publicitat -