Portalblau, el Festival de Música i Arts a la Mediterrània, organitzat per l’Ajuntament de l’Escala, el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i TEM Productions, manté el seu compromís cultural i social, que s’ha fet palès tant en la visió artística com en la seva gestió i organització.

El Festival, que va acabar la nit de dissabte 12 d’agost amb el concert de Els Amics de les Arts al Fòrum Romà d’Empúries, ha aplegat a més de 10.000 persones a diferents escenaris de l’Escala i Empúries. La bona resposta del públic a la vintena d’activitats programades entre el mes de març i l’agost han penjat el cartell d’entrades exhaurides en 15 dels espectacles programats.

Aquestes xifres reflecteixen un èxit que, segons l’organització, es deu a una programació de qualitat i variada, les ganes del públic de gaudir de l’art i la cultura, i a l’interès que generen els espais on es desenvolupa el festival, tots ells de gran valor patrimonial i paisatgístic.

- Publicitat -