Ed Sheeran no para i mesos després d’editar “Subtract” ja té preparat un nou disc que tindrà com a temàtica la tardor. Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials, explicant que va escriure les noves cançons al mateix temps que l’anterior disc i que el va acabar a finals de 2023. També ha afegit que no té expectatives amb aquest nou disc.

Les darreres hores el britànic ha publicat un vídeo emulant els anuncis de telebotiga on se’l veu omplint la cistella de la compra amb objectes relacionats amb la tardor.

El cantant ha publicat un número de telèfon, on quan truques t’indica que totes les cistelles promocionals estan exhaurides, però que el dia 24 d’agost n’hi haurà de noves. Qui sap si aquell dia podrem escoltar un primer avançament.

- Publicitat -

Sheeran ha remarcat que el nou disc no arribarà el mes d’octubre, però ho podria fer el novembre o desembre, pensant ja en el mercat nadalenc, on les vendes de discs augmenten considerablement.