Ja hi ha data pel nou treball d’Ed Sheeran! Serà el 29 de setembre, en els primers dies tardorencs quan es publiqui “Autumn Variations”, el disc que el britànic ha dedicat a aquesta estació de l’any amb les 14 cançons que en formen part.

A través d’un comunicat, el músic explica que la tardor apssada va descobrir que ell i els seus amics estaven passant per molts canvis a la seva vida, però que després de la calor de l’estiu, tot es va calmar, assentar, ensorrar, i en alguns casos va implosionar.

Després de la mort d’un dels seus millors amics, el britànic només l’ajudava el fet d’escriure cançons per arribar a entendre els seus sentiments i acceptar el que estava passant. Va crear-ne algunes des de la seva perspectiva, algunes des del seu amic…

- Publicitat -

El seu pare i el seu germà van parlar-li d’un compositor anomenat Elgar, que va compondre ‘Enigma variations’, on cadascuna de les 14 cançons parlava d’un dels seus amics diferent. I això és el que va inspirar aquest disc.

Tracklist for Ed Sheeran’s Autumn Variations

1. Magical
2. England
3. Amazing
4. Plastic Bag
5. Blue
6. American Town
7. That’s On Me
8. Page
9. Midnight
10. Spring
11. Punchline
12. When Will I Be Alright
13. The Day I Was Born
14. Head > Heels