Foto: Ricardo Gomes

Madonna s’ha vist obligada a posposar l’inici de la seva gira mundial “The Celebration Tour” que havia d’arrancar el proper 15 de juliol a Vancouver, després de ser ingressada a un hospital a causa d’una infecció bacteriana greu, segons ha explicat el seu mànager Guy Oseary.

Sembla que l’artista hauria agafat la infecció el passat 24 de juny. L’estat de salut de la cantant ja millora i s’espera que la seva recuperació sigui completa, però haurà de està sota atenció mèdica, motiu pel qual els seus compromisos quedaran aturats fins a nou avís.

Ara per ara no se sap si els concerts posposats afectaran a altres dates previstes, com els concerts que ha d’oferir els dies 1 i 2 de novembre a Barcelona.

- Publicitat -

El seu mànager ha informat que quan hi hagi nous detalls ho faran saber a través dels canals oficials.